Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Kasten dressoirs marktplaats over Dressoir Artikelen 1 tot 18 van 5 in totaal

Pagina:
 • 1
 • 1 498.00 EUR

  Wil je karakter toevoegen aan je interieur? Dat kan met het prachtige Richmond dressoir Oakdale 2-deurs 3-laden! Het dressoir past heel goed in elk interieur en kan vanwege de basiskleuren eindeloos gecombineerd worden met andere woonaccessoires. Dit dressoir is voorzien van twee deuren en 3 laden. Zowel de kasten als laden bieden genoeg opbergruimte voor allerlei spullen. Denk hierbij aan DVD?s, CD?s, fotoalbums en noem maar op. Je bepaalt zelf wat je in het dressoir wilt opbergen.

 • 1 618.00 EUR

  Dit handige Richmond dressoir Provence 4 deurs 4 laden biedt een opbergplek voor spullen die normaal overal in je huis rondslingeren. Denk aan de afstandsbediening van de televisie, uitgelezen tijdschriften of reservesleutels. Deze spullen kunnen in de laden van dit dressoir opgeborgen worden. Het dressoir heeft vier laden aan de bovenkant en 4 kasten met deuren voor souvenirs of andere snuisterijen aan de onderkant. De kast is gemaakt van grenen en heeft een mooie witte kleur.

 • 899.00 EUR

  In een interieur met een landelijke uitstraling past dit Eleonora dressoir 2-deurs 4 laden uitstekend. In het dressoir kun je alle waardevolle en kleine spullen kwijt. Het praktische meubel beschikt over twee kasten met deuren en vier lades die elk stevige handgrepen hebben. Deze handgrepen geven het geheel een stoere uitstraling. Dit dressoir van het merk Eleonara heeft vier poten en is gemaakt van mangohout. De omvang van het dressoir is maar liefst 45 x 173 x 90 cm.

 • 1 295.00 EUR

  Een dressoir is een handige opbergplek voor spullen die normaal overal in je huis rondslingeren. Denk aan de afstandsbediening van de televisie, uitgelezen tijdschriften of reserve sleutels. Deze spullen kunnen in de laden van het Richmond dressoir Boxx 2 deurs 2 laden 200 x 50 x 93 cm wit opgeborgen worden. Het dressoir heeft 2 laden aan de bovenkant en 2 grote kasten met deuren voor souvenirs of andere snuisterijen aan de onderkant. Het is gemaakt van grenen en MDF en heeft een mooie witte...

 • 638.00 EUR

  Maak de inrichting van je hal of salon af met dit antieke Dressoir Guto 2DRS/2LA. Het dressoir heeft een uniek houten design met metalen kastje in het midden. Je kunt het dressoir in de gang zetten met daarop een bosje bloemen of een mooi kunstwerk. Op die manier zal je altijd vrolijk worden als je je huis binnenstapt. Het Dressoir Guto 2DRS/2LA heeft 2 kasten waar je grotere spullen in kunt opslaan en 2 lades met daartussen een open gedeelte. Je sleutels en tijdschriften kunnen in de lades...

Artikelen 1 tot 18 van 5 in totaal
Pagina:
 • 1
TOP